Gemeente Noordoostpolder

Vind je geluk in Buitengewoon Noordoostpolder!
 
Voor buitenstaanders lijkt de polder misschien vooral vlak. Wij weten beter! In Noordoostpolder is van alles te ontdekken en te beleven. Gemeente Noordoostpolder heeft 10 dorpen en de stad Emmeloord. Ieder dorp en de stad Emmeloord heeft zijn eigen karakter.  Onder dat schijnbaar zo vlakke land zit een gelaagdheid die je pas ontdekt wanneer je wat beter gaat kijken. Een mooi argument om eens een kijkje te komen nemen.
 
Als jij het lef hebt om naar Noordoostpolder toe te komen, ontdek je eigen creativiteit en voel je je verantwoordelijk om samen te leven en werken met de mensen om je heen. Ontdek de schoonheid, de passie en de gedrevenheid van dit gebied. Ruim 46.000 inwoners zijn u voor, trek uw laarzen aan en kom de klei van de polder bewonderen.
 
Buitengewoon werk
Je zoekt een nieuwe uitdaging in je werk. Je wilt jezelf verder ontwikkelen. Plezier hebben in je werk vind je belangrijk. En samenwerken met anderen geeft je energie. Kortom: inspirerend werk draagt bij aan jouw geluk.
 
In Noordoostpolder kun je je hart ophalen; we zijn ambitieus, resultaatgericht en streven onze kernwaarden na; Lef, Creativiteit, Samenwerken en Verantwoordelijkheid. Zo houden we onze klanten tevreden. Wil jij je horizon verbreden, grijp dan je kans en reageer snel op één van onze uitdagende functies.

Contactinformatie

Gemeente Noordoostpolder
Harmen Visserplein 1
8302BW Emmeloord

www.noordoostpolder.nl

Actuele opdrachten

Er zijn momenteel geen opdrachten.