Inhuurdesk SwiF

Adviseur Geografische Informatie Systemen en 3D visualisatie

Standplaats:
Lelystad
Startdatum:
01.08.2019
Einddatum:
01.03.2020
Uren per week:
16

Voor de projecten Externe veiligheid, Energie en ons 4D visualisatieproject ProjectX zoekt de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek een Adviseur Geografische Informatie Systemen.
Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor ontwikkeling van en onderzoek naar GIS en 3D visualisatie. Aan de hand van uw ontwikkelingen en onderzoek brengt u advies uit.  

Informatie mbt organisatie:
De Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) is een professionele regionale uitvoeringsorganisatie die adequaat milieu- en leefomgevingstaken uitvoert. De dienst doet dit voor alle gemeenten in zowel Flevoland als Gooi en Vechtstreek en voor de provincies Flevoland en Noord-Holland.
Energiebesparing kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het behalen van de doelstellingen uit het Energieakkoord. Overheden, bedrijven en inwoners kunnen op hun eigen manier allemaal een steentje bijdragen. De OFGV adviseert en houdt toezicht op het gebied van energiebesparing bij bedrijven.
Het project Externe Veiligheid bestaat uit het implementeren van gegevens mbt risicovolle inrichtingen en locaties uit een landelijk databestand in een GIS model (Project X)
Kennis van het handboek Omgevingsveiligheid en het berekenen van aandachtsgebieden van risicovolle gebouwen en activiteiten.

Opleiding: 
Wij zoeken iemand met minimaal een afgeronde HBO opleiding. 

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten