Inhuurdesk SwiF

Adviseur Zaakgericht Werken DIV

Standplaats:
Urk
Startdatum:
01.08.2019
Einddatum:
31.12.2019
Uren per week:
36

WERKEN OP URK
ADVISEUR ZAAKGERICHT WERKEN

(m/v / 36 uur p.w.)
SPOED ivm interne en externe procedures hebben geen kandidaten opgeleverd. Met Spoed iemand nodig,


Wij zijn op zoek naar een kandidaat die na een periode van inhuur en wederzijdse tevredenheid bij ons in dienst wil treden en kosteloos kan worden overgenomen. 

Jouw bijdrage aan onze ambities
Als Adviseur Zaakgericht werken vervul je een belangrijke rol bij de doorontwikkeling van het zaakgericht werken en de digitalisering van de organisatie. Ook heb je een coördinerende taak. Jij neemt je collega’s mee in de professionalisering van het team Documentaire Informatievoorziening (DIV).

Je hebt een visie op digitaal werken en je kunt door jouw overtuigingskracht en verbindende kwaliteiten mensen uit verschillende lagen van de organisatie meenemen in jouw plannen en ideeën. Jij bent een deskundige gesprekspartner op het gebied van post, archivering, document- en informatiehuishouding. Het initiateren van verbetertrajecten en coördineren van de uitvoering hiervan geeft jou energie. Je bent verantwoordelijk voor een archief dat voldoet aan wet- en regelgeving. Je fungeert daarbij als contactpersoon met Het Flevolands Archief en handelt daaruit volgende (beleidsmatige) zaken af. Het opstellen van plannen van aanpak voor verschillende projecten binnen DIV behoort ook tot jouw takenpakket.

Ben jij deskundig en bevlogen op het gebied van digitalisering? En combineer je dit met sterke coachende en communicatieve vaardigheden? Je bent daadkrachtig en je kijkt altijd kritisch naar wat beter en efficiënter kan in brede zin. Je stimuleert collega’s dit gedrag ook te tonen. Dan ben jij misschien de geschikte kandidaat voor ons.

Wij willen graag kennis met jou maken!

Wat breng je mee?

  • relevant hbo-diploma bijv. Informatiedienstverlening- en management
  • minimaal 2 jaar recente ervaring met zaakgericht werken en digitaal archiveren
  • sensitief en gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen
  • pro-actief en klantgericht
  • communicatief sterk
  • natuurlijk leiderschap
  • samenwerkingsgericht
  • efficiënt en kunnen prioriteren
  • overstijgend kunnen denken

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten