Inhuurdesk SwiF

Gespreksvoerder Participatie

Standplaats:
Urk
Startdatum:
01.07.2019
Einddatum:
31.12.2019
Uren per week:
36

Ter vervanging van een aantal collega's dat met bevallings-/ zwangerschapsverlofgaat, zijn wij in de periode van 1 juli tot en met 31 december 2019 op zoek naar een Gespreksvoerder Participatie voor 36 uur per week. 

Jouw bijdrage aan onze ambities
Als gespreksvoerder Participatie met aandachtsgebied Werk & Inkomen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet. Het betreft een brede functie. Je voert de regie over je eigen caseload met cliënten binnen de Participatiewet. Je bent actief bij het realiseren van de doelstelling om zoveel mogelijk uitstroom te bevorderen. Je leidt de cliënten toe naar regulier werk door intensief en veelvuldig contact te hebben met hen. Het betreffen dienstverlenende en ondersteunende werkzaamheden waarvan de behandeling vastligt in wetgeving, procedures en richtlijnen, maar waarbij ook inventiviteit wordt verwacht bij het inschatten en oplossen van problemen. In voorkomende gevallen verricht je gespreksvoering op overige relevante terreinen binnen het sociaal domein. Het is daarom een pre als je ervaring hebt op het gebied van RMC. 
 
Kent de Participatiewet voor jou geen geheimen? Heb jij veel verantwoordelijkheidsgevoel, een proactieve werkhouding en een gezonde dosis zelfstandigheid? Dan ben jij misschien de geschikte kandidaat voor ons.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten