Inhuurdesk SwiF

Toezicht BRP

Standplaats:
Lelystad
Startdatum:
01.07.2019
Einddatum:
31.12.2019
Maximaal tarief:
€ 62.00
Uren per week:
18

Toezichthouder BRP (Basisregistratie personen) Gemeente Lelystad.

1 kandidaat voor 36 uur per week en 1 kandidaat voor 18 uur per week.

Als toezichthouder BRP ga je aan de slag bij het team Stadwinkel van de gemeente Lelystad. Op projectbasis biedt je ondersteuning bij onderzoeken naar de feitelijke verblijfplaats van personen. Het herkennen en duurzaam voorkomen van fraude valt onder jouw professie. Daarnaast wordt je waar nodig ingezet bij het proces briefadres en LAA (landelijke aanpak adresfraude) signalen. Je werkt samen met ketenpartners binnen en buiten de gemeente. Je maakt naar aanleiding van het door jou gehouden onderzoek een rapport en een beschikking op.
Iedere onderzoek is anders, dus iedere situatie vraagt ook om een andere aanpak. Buurtonderzoek, huisbezoeken en eventueel een confrontatie met de desbetreffende persoon of personen, er zijn meerdere manieren om een onderzoek vorm te geven.

En hoewel je je bezighoudt met wet- en regelgeving, is het belangrijk dat je de menselijke kant niet uit het oog verliest. Je komt niet alleen bewust frauderende burgers tegen maar ook burgers met een onderliggende problematiek die een andere aanpak vraagt of samenwerking met andere disciplines binnen onze organisatie.

 
Wie zoeken wij?
Jij hebt passie voor het vak toezichthouder BRP, bent nieuwsgierig, een kei in het toepassen van wet en regelgeving en jurisprudentie, je levert maatwerk waar  nodig, dan ben jij onze nieuwe topper.

  • Je bent een doortastend persoon die de wet- en regelgeving kan handhaven.
  • Je bent een teamspeler en in staat verbinding te zoeken met relevante partijen binnen en buiten de gemeentelijke organisatie;
  • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt over een gezonde achterdocht en bent in staat om lastige gesprekken in goede banen te leiden;
  • Je bent in staat om besluiten helder te formuleren op basis van een zorgvuldig opgebouwd onderzoekdossier en te verwerken in de BRP;
  • Je bent minimaal 18 of 36 uur beschikbaar en in bezit van rijbewijs-B;
  • Je bent flexibel en hebt geen probleem met onregelmatige werktijden (ook in de avonduren).

  

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten